FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Ciorba de vacuta

In jos 
AutorMesaj
Mari
Admin


Mesaje : 172
Data de înscriere : 04/01/2009

MesajSubiect: Ciorba de vacuta   Dum Ian 04, 2009 7:39 pm

Ciorba de vacuta

Ingrediente:

- 3l apa
- jumatate de kg carne vita
- jumate de kg cartofi
- 100 ml ulei
- 100 g morcovi
- 100 g albitura
- 100 g mazare fiarta
- 100 g telina
- 100 g ceapa
- 100 g ardei gras
- 100 g varza alba
- 200 g rosii
- 50 g bulion
- 50 g leustean
- 100 g fasole verde fiarta
- un pliculet cu sare de lamaie
- sare

Mod de preparare:

Ciorba de vacuta - Taiati si spalati carnea, puneti-o la fiert in apa cu sare; indepartati spuma din cand in cand si adaugati o ceapa tocata marunt. Taiati zarzavaturile spalate si curatate si caliti-le in ulei cu adaos de apa. Cand carnea este aproape fiarta adaugati zarzavaturile. Spre sfarsit adaugati mazarea si fasolea verde scurse de zeama si bulionul. Dupa aproximativ 10 min. de fiert sarati dupa gust, adaugati sarea de lamaie si putina verdeata tocata.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://retete-culinare.forum.st
 
Ciorba de vacuta
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ciorba de scaricica cu bors
» Ce si cand punem pt iarna
» Idei de mese sanatoase, ca pe vremea bunicii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Supe si Ciorbe-
Mergi direct la: