FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Ciorba de burta

In jos 
AutorMesaj
Mari
Admin


Mesaje : 172
Data de înscriere : 04/01/2009

MesajSubiect: Ciorba de burta   Dum Ian 04, 2009 7:40 pm

Ciorba de burta

- 4 l apa
- 1kg apa
- un picior de vaca
- zarzavaturi, dafin si piper
- morcovi, patrunjel si o ceapa mare
- otet
- 2 oua, smantana

Mod de preparare:

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in apa cu sare, cu un morcov, patrunjel si o ceapa intreaga, foile de dafin si piperul boabe. Dupa ce au fiert se taie burta si carnea in fasii subtiri, se pun intr-o oala, se strecoara apa in care au fiert si se lasa sa mai dea cateva clocote. Bateti 2 galbenusuri si amestecati-le incet cu zeama din oala, potriviti de sare si otet. CIORBA DE BURTA se serveste cu mujdei de usturoi sau smantana.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://retete-culinare.forum.st
 
Ciorba de burta
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ciorba de scaricica cu bors
» Ce si cand punem pt iarna
» Idei de mese sanatoase, ca pe vremea bunicii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Supe si Ciorbe-
Mergi direct la: