FORUM CU RETETE CULINARE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Carne de vaca inabusita cu ceapa si cartofi

In jos 
AutorMesaj
licurici




Mesaje : 6
Data de înscriere : 04/01/2009

Carne de vaca inabusita cu ceapa si cartofi Empty
MesajSubiect: Carne de vaca inabusita cu ceapa si cartofi   Carne de vaca inabusita cu ceapa si cartofi Icon_minitimeDum Ian 04, 2009 10:15 pm

Ingrediente:

500 g carne, 800 g cartofi, 2-3 buc. ceapa, o lingura faina, 2 linguri grasime
Preparare:

Se alege carne macra, se spala, se taie in bucati de cite 80-100 gr., se sareaza, se presara cu piper, se da prin faina si se prajeste in tigaie pe toate partile, pina cind se rumeneste. Se asaza apoi in cratita; in tigaia unde s-a prajit carnea, se toarna un pahar de apa, se lasa sa dea un clocot, se strecoara prin sita in cratita cu carne si se mai adauga 2 pahare de apa fierbinte. Cratita se acopera cu un capac si se pune la foc mic sa fiarba inabusit 2-2 1/2 ore; dupa aceea se adauga peste carne ceapa taiata marunt si prajita separat, cartofi prajiti intregi sau taiati in 2-4 parti, 1 foaie de dafin, 2 fire de cuisoare si 5-6 boabe de piper (sau o bucata de ardei iute), se lasa carnea sa mai fiarba inabusit inca 1/2 ora.

Mentiuni:

Cind se serveste la masa, carnea se presara cu patrunjel verde sau marar taiat marunt. Separat se pot servi castraveti murati, salata verde sau salata de rosii.
Sus In jos
 
Carne de vaca inabusita cu ceapa si cartofi
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Caltabos cu carne si orez
» Bors cu carne de vaca
» Sos de ceapa
» Ciuperci cu carne
» Bors din carne de miel

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Cu Carne-
Mergi direct la: