-Ingrediente:
Aluat: - 3 oua - 125 gr faina - 125 ml lapte - sare - patrunjel tocat Am batut cele 3 albusuri spuma. Am batut 3 galbenusuri cu sare. Am incorporat apoi laptele si la urma faina ametecand bine sa nu ramana cocoloase...apoi am adaugat incet spuma de albusuri. Am adaugat patrunjel tocat. Decorare: - 1 rosie taiata felii - 4 ciuperci taiate felii si stropite cu putina zeama de lamaie sa nu-si schimbe culoarea la copt - mozzarela taiata bucatele - sare, piper, oregano - patrunjel tocat
-Mod de preparare:
Am pus intr-o tigaie o lingurita ulei de masline si apoi 2 polonice cu aluat(jumatate din compozitia care va iese) Am decorat cu felii de rosii, ciuperci si mozzarela. Am condimentat cu sare, piper si putin oregano. Mai puteti pune daca doriti ardei si masline. Am acoperit cu capac tigaia si am lasat la foc mic pana s-a facut... Asa arata la sfarsit, decorata cu patrunjel proaspat.