FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Ceai Kashmir

In jos 
AutorMesaj
adutapli
Vizitator



MesajSubiect: Ceai Kashmir   Vin Feb 20, 2009 8:39 am

Ingrediente
o lingurita ceai rusesc, scortisoara, sofran, 2 lingurite migdale tocate marunt, zahar sau miere dupa gust, un litru apa
Mod de preparare
Se toarna apa fierbinte peste condimente si ceaiul. Se lasa cinci minute. Se pun citeva migdale in cana si se toarna deasupra ceaiul fierbinte. Se indulceste dupa gust.
Sus In jos
 
Ceai Kashmir
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce plante adunam in luna mai?
» Salvia splendens (salvia rosie)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Bauturi-
Mergi direct la: