FORUM CU RETETE CULINARE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Bors pescaresc din Dobrogea

In jos 
AutorMesaj
DOBROGEA
Vizitator




Bors pescaresc din Dobrogea Empty
MesajSubiect: Bors pescaresc din Dobrogea   Bors pescaresc din Dobrogea Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 8:45 am

Ingrediente
1,5 kg peste marunt, 1 kg peste mare( crap sau somn), 2 cepe, 2 ardei grasi, 4-5 rosii, o radacina hrean, o radacina patrunjel, leustean, sare, piper
Mod de preparare
Se curata pestele si se spala. Pestele mare se taie in bucati si se asaza intr-o farfurie, iar pestele mic se pune intr-o oala la fiert cu sare. Cand este foarte bine fiert, se trece prin sita toata carnea, se asaza din nou oala la foc si se adauga zarzavatul curatat si bine spalat, lasandu-l sa fiarba pana se inmoaie. Se strecoara supa, iar cand clocoteste, se adauga bucatile de peste si borsul fiert separat si spumat. Dupa ce borsul a fiert 5-10 minute, se incearca pestele si, daca este fiert, se trage oala pe marginea aragazului. Leusteanul si patrunjelul se spala, se toaca marunt si se presara pe deasupra. Se acopera oala pentru cateva minute, apoi se potriveste borsul de sare si de acreala si se drege cu ou. Se serveste cu hrean ras pe deasupra.
Sus In jos
 
Bors pescaresc din Dobrogea
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bors pescaresc
» Bors de spanac
» Bors de sfecla
» Bors rusesc
» Bors de peste

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Borsuri-
Mergi direct la: