FORUM CU RETETE CULINARE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Bors de spanac

In jos 
AutorMesaj
Mari
Admin



Mesaje : 172
Data de înscriere : 04/01/2009

Bors de spanac Empty
MesajSubiect: Bors de spanac   Bors de spanac Icon_minitimeDum Ian 04, 2009 4:59 pm

Bors de spanac

Ingrediente:

- 1.5kg spanac
- 1l bors
- 100g morcovi
- 400 g cartofi
- 100g pastarnac
- 30g patrunjel
- 150g ceapa
- 300g costita afumata
- 0.5kg rosii
- 100 g pasta de tomate
- 150 ml ulei
- 100g unt
- leustean 50g
- patrunjel 50g
- sare si piper
- 1l apa

Mod de preparare:

Curatati spanacul, spalati-l in mai multe ape si lasati-l la scurs in strecuratoare. Curatati, spalati si taiati marunt ceapa. Dupa ce se inabusa in grasime, se adauga morcovul curatat si maruntit, costita taiata cubulete impreuna cu zarzavatul spalat si tocat. Se amesteca componentele in vasul de inabusire care se acopera cu un capac, se adauga spanacul si se amesteca. Dupa ce s-a inmuiat spanacul se adauga apa, apoi cartofii feliati si se lasa sa fiarba. Dupa cateva clocote se adauga borsul (fiert separat), rosiile curatate si feliate si pasta de tomate. Cand totul a fiert, se ia oala de pe foc, se adauga leusteanul si patrunjelul tocat, se potriveste gustul de sare si acru si se serveste cu crutoane de paine.
Sus In jos
https://retete-culinare.forum.st
 
Bors de spanac
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bors pescaresc
» Bors de sfecla
» Bors rusesc
» Bors de peste
» Bors moldovenesc

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Borsuri-
Mergi direct la: