FORUM CU RETETE CULINARE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Bors de sfecla

In jos 
AutorMesaj
Mari
Admin



Mesaje : 172
Data de înscriere : 04/01/2009

Bors de sfecla Empty
MesajSubiect: Bors de sfecla   Bors de sfecla Icon_minitimeDum Ian 04, 2009 5:00 pm

Bors de sfecla

Ingrediente:

- 1.5 kg sfecla
- 1.5l bors
- 400 g cartofi
- 100 g morcovi
- 200 g ceapa
- 3 oua
- 150 g smantana
- o legatura verdeata
- sare
- 2l de apa

Mod de preparare:

Se curata sfecla, se spala, se feliaza si se pune la fiert in apa sarata. Pe la jumatatea fierberii se adauga morcovii si ceapa, spalate, curatate si maruntite, cartofii curatati si taiati felii. Cand toate componentele au fiert, se adauga borsul (fiert separat), si se mai lasa pe foc aprox. 10min. Se drege cu galbenusurile si cu smantana frecata, compozitie care se adauga la sfarsitul fierberii. Se potriveste de sare si acru si se serveste cu leustean si patrunjel maruntit.
Sus In jos
https://retete-culinare.forum.st
 
Bors de sfecla
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bors de spanac
» Bors rusesc
» Bors de peste
» Bors moldovenesc
» Bors pescaresc

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Borsuri-
Mergi direct la: