FORUM CU RETETE CULINARE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Bors cu carne de vaca

In jos 
AutorMesaj
Mari
Admin



Mesaje : 172
Data de înscriere : 04/01/2009

Bors cu carne de vaca Empty
MesajSubiect: Bors cu carne de vaca   Bors cu carne de vaca Icon_minitimeDum Ian 04, 2009 5:01 pm

Bors cu carne de vaca

Ingrediente:

- carne de vaca 400 de grame
- costita afumata 100 de grame
- sfecla rosie 300 de grame
- ceapa 60 de grame
- morcovi 100 de grame
- telina si albitura 150 de grame
- praz 100 de grame
- varza alba 100 de grame
- ulei 100 de ml
- doua linguri de bulion
- doua linguri de otet
- o foaie de dafin
- sare sau piper dupa gust
- smantana 100 de grame
- o legatura mica de marar sau patrunjel
Mod de preparare

Spalati carnea , o taiati in doua-trei bucati si o puneti la fiert in apa rece.
Se fierbe pana cand carnea este aproape patrunsa. Taiati ceapa marunt iar morcovul, telina si albitura putin mai mari . Le prajiti separat intr-o craticioara in care adaugati ulei si presarati faina pana cand se rumenesc impreuna . Sosul se pune in supa de carne impreuna cu varza taiata careuri , ardei gras taiat marunt , cartofi taiati cubulete si Knor Delikat .

Scoateti carnea o taiati cubulete si o puneti la loc in ciorba . Cand toate ingredientele sunt patrunse adaugati rosii pe care le decojiti si le taiati cubulente dar si pasta de rosii diluata cu putina zeama de la ciorba . Le lasati 10 minute la foc potrivit si potriviti gustul cu sare si sare de lamaie iar inainte de a servii adaugati niste verdeata taiata marunt .
Sus In jos
https://retete-culinare.forum.st
 
Bors cu carne de vaca
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bors din carne de miel
» Bors de sfecla
» Bors rusesc
» Bors de peste
» Bors moldovenesc

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Borsuri-
Mergi direct la: