FORUM CU RETETE CULINARE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Bors din carne de miel

In jos 
AutorMesaj
Bucataru
Vizitator




Bors din carne de miel Empty
MesajSubiect: Bors din carne de miel   Bors din carne de miel Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 8:44 am

Ingrediente
1 kg. carne de miel cu os, capul de miel, 1 buc. ceapa uscata, o mina plina cu ceapa verde, 1 buc. morcov, o felie de telina, 50 gr. orez, 2 oua, sare, leustean si patrunjel verde, 3 litri apa, 1 litru de bors proaspat
Mod de preparare
Se spala bine carnea, se curata de pielite, se taie in bucati (capul ramine intreg) si se pune la fiert cu apa. Se ia apoi foarte bine toata spuma, dupa care se adauga zarzavaturile taiate marunt si morcovul intreg. Dupa 10 minute, se pune orezul spalat. Cind carnea este gata, se adauga verdeata tocata, apoi borsul fiert separat si se acopere vasul. Se potriveste de sare si cind borsul s-a racorit, se drege cu ou batut.
Sus In jos
 
Bors din carne de miel
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bors de miel
» Bors cu carne de vaca
» Bors de spanac
» Bors de sfecla
» Bors rusesc

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Borsuri-
Mergi direct la: