FORUM CU RETETE CULINARE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Bors de miel

In jos 
AutorMesaj
Bucataru
Vizitator




Bors de miel Empty
MesajSubiect: Bors de miel   Bors de miel Icon_minitimeVin Feb 20, 2009 8:43 am

Ingrediente
1 kg de carne de miel cu os, 300 gr ceapa, 3 ceape verde, 2 morcovi, 1 telina, 1 l bors, 20 gr leustean, sare dupa gust.
Mod de preparare
Carnea de miel dupa ce se portioneazase se opareste, dupa care se lasa in apa rece. Morcovii si telina, se vor taia bastonase si se pun la fiert in apa rece cu sare. Se adauga ceapa tocata marunt, dupa care se pun si bucatile de miel. Cand carnea este aproape fiarta se adauga borsul care a fost in prealabil dat in fiert si strecurat si ceapa verde care a fost taiata in bastonase si calita in ulei. Se lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se ia oala de pe foc.
Mod de servire
Se serveste calda cu leustean.
Sus In jos
 
Bors de miel
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bors din carne de miel
» Bors moldovenesc
» Bors de spanac
» Bors de sfecla
» Bors rusesc

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Borsuri-
Mergi direct la: