FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Ciorba de perisoare

In jos 
AutorMesaj
Mari
Admin


Mesaje : 172
Data de înscriere : 04/01/2009

MesajSubiect: Ciorba de perisoare   Dum Ian 04, 2009 7:38 pm

Ciorba de perisoare

Ingrediente:

- carne tocata de porc 400g
- doua linguri de orez
- o felie de paine
- un morcov
- patrunjel
- o telina
- o ceapa
- pasta de tomate
- bors
- sare si piper

Mod de preparare:

Dupa ce puneti la fiert legumele, preparati perisoarele - se amesteca felia de paine cu carnea, orezul si ceapa ramasa, putin patrunjel, sare si piper. Din aceasta compozitie faceti bilute cu diametrul de aprox 3cm si le puneti in oala la fiert alaturi de legume.

Dupa 20 de minute se ia de pe foc si se adauga patrunjelul, pasta de tomate si putin bors .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://retete-culinare.forum.st
 
Ciorba de perisoare
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Perisoare cu marar
» Ciorba de scaricica cu bors
» Ce si cand punem pt iarna
» Idei de mese sanatoase, ca pe vremea bunicii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Supe si Ciorbe-
Mergi direct la: