FORUM CU RETETE CULINARE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

 

 Caltabos Timisan

In jos 
AutorMesaj
Mari
Admin



Mesaje : 172
Data de înscriere : 04/01/2009

Caltabos Timisan Empty
MesajSubiect: Caltabos Timisan   Caltabos Timisan Icon_minitimeDum Ian 04, 2009 5:51 pm

Caltabos Timisan

Ingrediente:

- ficat de porc 600g
- rinichi 350g
- slanina 600g
- carne de la ceafa 900g
- carne de la capatana 350g
- ceapa prajita 150g
- piper, maghiran, enibahar, sare

Mod de preparare:

Se fierbe ficatul si slanina si se toaca foarte fin. Rinichii, carnea de la ceafa si capatana se fierb impreuna si se toaca la marimea mijlocie. Aceasta tocatura se amesteca cu ceapa prajita, 3 grame de piper marunt, 0.5g de maghiran, 0.5g enibahar si se sareaza dupa gust.

Tocatura se pune in mat gros. Se fierbe 45 de minute in apa fara clocot (80 C), apoi se raceste in apa rece. Se consuma ca atare.
Sus In jos
https://retete-culinare.forum.st
 
Caltabos Timisan
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Caltabos Afumat
» Caltabos bavarez
» Caltabos cu stafide
» Caltabos cu carne si orez

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Cu Carne-
Mergi direct la: