FORUM CU RETETE CULINARE

RETETE CULINARE - forum cu cele mai multe retete culinare
 
AcasaAnunturiCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Snitel din carne de caprioara cu sos de smantana

In jos 
AutorMesaj
Bucataru
Vizitator



MesajSubiect: Snitel din carne de caprioara cu sos de smantana   Vin Feb 20, 2009 8:48 am

Ingrediente
Pulpa de caprioara 1 kg ulei 125 g ceapa 150 g faina 75 g bulion detomate 50 g boia de ardei dulce 5 g smantana 400 g verdeata 1 leg sare
Mod de preparare
Dupa ce a fost marinata, pulpa de caprioara se taie felii, care se bat cu un batsnitel, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei. In uleiul ramas se caleste faina ramasa si ceapa tocata marunt, se stinge cu bulion desfacut in apa, se fierbe 30 min., se paseaza peste carne si lasa sa mai fiarba 30 min. Se adauga smantana amestecata cu boiaua de ardei si se potriveste gustul de sare.
Sus In jos
 
Snitel din carne de caprioara cu sos de smantana
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FORUM CU RETETE CULINARE :: Prima categorie :: Fripturi si Gratare-
Mergi direct la: